Нашата история

Да организираш бебешко парти е толкова вълнуващо, но определено не е лесна задача, в която МАМА и близките и момичета влагат много енергия и емоции. И така… поставени пред предизвикателството – организация на бебешки празник се роди идеята за BabyShower.bg.

В търсене на украса за организацията на Бебешка погача и „обикалянето” по безброй магазинчета за декорации и парти артикули, ни дойде идеята да направим сайт, където да подберем продукти само на бебешка тематика, за да улесним МАМА в подготовката на бебешкото парти.

Знаем колко е емоционален първият празник на детето, но като родители също знаем, че МАМА в първите дни след раждането няма цялото време на света.

С голямо внимание подбираме декорации и уникални бебешки парти аксесоари, за да направим приготовленията за бебешко парти едно приятно преживяване.

Гордеем се, че създадохме място в онлайн пространството, където може да намерите всичко необходимо за едно красиво и неповторимо бебешко парти и с това, че Ви помагаме да откриете нещо различно и да изживеете всички емоции свързани с бебешкия празник по един очарователен и незабравим начин.

BabyShower.bg има мисия да помогне на Всяка Майка в организацията на най-прекрасния празник за своето дете.